Thursday, 19 January 2012

bILA TIME SEMUA PELAJAR BALIK KAMPUNG...

 bila akhir2 semester ni...hah...waktu paling aku x suka bila aku antara org last sekali balik...biasa la...beza skit...klau balik awal x sedih...tp bila balik last2 ni laa...sorg demi sorg mmbr blah...hari ni hari Jumaat...hari penghulu segala hari...kata org hari ni la antara hari yg paling berkat utk brdoa...so,aku doa la mmbr2 yg balik selamat perjalanan semua...hmm...mlm ni turn aku lak balik JohOr...xsabar lak...hahaha... dapat Raya Cina kat kampung...hehe nak cite ttg mmbr???uhhh...pnjang cito nyor...tp tok nak share,klau ada mmbr ke shbt ke,hidup lg seronok...beza la klau aku ni sorg yg pndia...dok kat bilik je sorg2...hahaha next month aku da sem 4...uh...sekejap je masa berlalu..

harap2 la aku still dok kat SIME DARBY g...sbb da bnyak kenagan kat sini...kenangan yg terindah sekali dalam hidup ketika kita muda remaja...
ni gambar sebelah kanan ni masa g KuAlA PeRls...g mnd kat mata air terjun...masa ni ramai lak...hari Crismass kot kitaorg g...so mmg penuh la tmpt mnd tu...kenangan yg paling best bila aku bawak moto azhari kachil...ngah sedap2 merempit,skru ekzos moto lak tanggal...so kena bawak slow la...bunyi jgn cakap la...mcm enjin bot da...hahaha
hmm...sampai sini je la...aku bkn nak ckp pape pon just nak ucak kpd semua mmbr 2 di UUM yg balik cuti semester 2012 ni...harap jaga diri elok2 la yer...insya-Allah kita jumpa g pd semester akan dtg...bye,bye....^^,

No comments:

Post a Comment